bajistas oso portada

Tot el que puja ha de baixar. I el bitcoin n'és prova. La reina de les monedes digitals està patint la llei de la gravetat i la pregunta del milió és si ha tocat o no fons. Si ets tot un 'ós' i creus que pot caure més, per exemple, fins als 12.000 dòlars, és aquí on has de invertir.

Però abans, per què pot seguir caient el bitcoin? Els estrategs Barry B. Bannister i Thomas R. Carroll, del banc d'inversió Stifel, fonamenten la seva teoria en el que anomenen el 'trade' de la recuperació.

Aquest ha definit el mercat alcista que estem vivint i que, segons les seves previsions, es dirigeix ​​ara a una correcció que tindrà lloc a la segona meitat de l'any. Com a resultat, hi veuen un retrocés temporal de l'11% en l'S&P 500, índex de referència mundial, i una nova caiguda del bitcoin fins als nivells dels 12.000 dòlars.

Si es compleix la seva predicció, els valors més cíclics (energètiques, financers, tecnològics...) cauran respecte als més defensius (salut, consum, companyies de serveis públics i real estate). Aquest punt i seguit de l'anomenat 'trade' de la recuperació pot tenir lloc, segons aquests estrategs, per una caiguda més abrupta del que s'esperava del PMI manufacturer dels EUA al segon semestre del l'any, a més per un major enfortiment del dòlar.

El búnquer borsari que proposen des de Stifel davant aquest cop de volant de mercat que inevitablement crearà guanyadors i perdedors és invertir en empreses més centrades en indústries defensives: farmacèutiques i biotecnològiques, alimentàries i de consum, companyies de serveis públics, telecos, equip i serveis sanitaris, maó...

Al mateix temps, els inversors han d'evitar les accions de bancs, asseguradores, empreses de programari, immobiliàries, energètiques, semiconductors, automobilístiques, béns de capital...

ALTRES VEUEN EL BITCOIN DISPARAT

És el cas de StormGain, plataforma internacional líder en trading de monedes digitals, que ha llançat l'informe CryptoResearch 3.0. segons el qual la previsió de creixement d'actius com el bitcoin estimen el valor màxim de la moneda digital en 112.800 dòlars pel 2022.

CAU UN 47% DES DELS SEUS MÀXIMS ANUALS I HISTÒRICS

Tal com recorda l'analista tècnic de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, la reina de les criptos acumula una caiguda de gairebé el 50% des dels seus màxims anuals i històrics. Segons la seva última anàlisi, el 'martell' del bitcoin suggereix un sòl de mercat que està per demostrar.

Noticias relacionadas

contador