novogratzcbgrande

Mike Novogratz, el CEO de Galaxy Digital, ha assegurat que no està "nerviós" davant la recent posada a prova del suport dels 40.000 dòlars que ha efectuat el preu del bitcoin aquest dimarts. En una entrevista a la CNBC, el famós inversor ha assegurat que mentre el preu es mantingui sobre aquest nivell, la 'cripto' "està en bona forma".

Aquestes declaracions arriben per calmar els operadors després que el 21 de setembre la creació de Satoshi Nakamoto hagi perforat aquest preu, tot i que va aconseguir tancar just per sobre del formidable suport. De fet, aquest dimecres ha recuperat terreny fins als 42.000 dòlars.

Tot i que l'entorn macro trontolla per la Xina i que el bitcoin ha cedit fins a un 10% aquesta setmana, hi ha poques veus baixistes entre els comentaristes de renom del sector de les monedes digitals. I Novogratz no n'és una excepció, ja que considera el retrocés d'aquestes jornades com una sana correcció per a un mercat que havia passat diversos mesos en mode "només alcista".

"Crec que el ral·li es va perllongar massa: les notícies sobre la Xina van espantar la gent", ha explicat, assenyalant també la preocupació per l'activitat reguladora dels Estats Units com a catalitzador per a les caigudes.

A curt termini, els "nivells molt importants que cal vigilar" són els 40.000 dòlars del bitcoin i els 2.800 dòlars de la moneda d'ethereum, l'ether. "Mentre aquests es mantinguin, crec que el mercat està en bona forma", ha prosseguit.

"No veig més que compromís i activitat per part dels nostres clients inversors i els nostres clients corporatius", ha afegit Novogratz, concloent que no està nerviós per les criptos.

Noticias relacionadas

contador