binance foto

Changpeng Zhao, fundador i conseller delegat de Binance, ha argumentat que les empreses de criptodivises que han estat mal gestionades, mal operades o que han llançat productes mal dissenyats s'haurien de deixar caure. Sosté que els projectes "dolents" de criptografia haurien de deixar-se fracassar i no rebre rescats de les empreses de criptografia amb reserves d'efectiu saludables.

Segons fonts de Cointelegraph, Zhao va al·legar que les empreses que han estat mal operades, mal gestionades o que han llançat productes mal dissenyats no haurien de rebre rescats, i en lloc d'això, haurien de deixar-se enfonsar: "En resum, són projectes 'dolents'. No cal salvar-los. Lamentablement, alguns d'aquests projectes 'dolents' tenen un gran nombre d'usuaris, sovint adquirits a través d'incentius inflats, 'màrqueting creatiu' o purs esquemes Ponzi".

"A més, a qualsevol indústria, sempre hi ha més projectes fallits que reeixits. Amb sort, els fracassos són petits i els èxits grans. Però s'entén la idea. Els rescats aquí no tenen sentit", va afegir.

Els comentaris es produeixen enmig dels recents moviments de Sam Bankman Fried i la seva empresa Alameda Research per rescatar empreses i projectes amb recents problemes de liquiditat, com Voyager Digital, amb un préstec rotatori de 350 milions de la criptomoneda estable USD Coin (USDC ) i 15.250 bitcoins, cosa que equival a 464,48 milions de dòlars.

El CEO de Binance va continuar assenyalant, no obstant, que Binance podria buscar recolzar algunes empreses amb poc efectiu que, o bé tenen "problemes, però són solucionables" o estan "amb prou feines sobrevivint, però tenen un gran potencial".

Diverses empreses estan travessant problemes de liquiditat com a conseqüència de l'actual mercat baixista, mentre que d'altres trontollen per la seva exposició a empreses i projectes potencialment insolvents, com Three Arrows Capital i Celsius.

Noticias relacionadas

contador