dogecoin portada

L'enemistat entre Elon Musk, CEO de Tesla, i el cofundador del dogecoin, Jackson Palmer, és manifesta. Els dos han tornat a protagonitzar una picabaralla a Twitter quan Musk ha redoblat les seves crítiques afirmant que el desenvolupador de programari australià mai va escriure una sola línia de codi de la 'criptomeme'.

En resposta, Palmer va enllaçar una pàgina de Github amb les seves contribucions a un tuit ara esborrat.

El seu company cofundador Billy Markus, un dels principals aduladors de Musk, va intentar rebaixar les tensions tuitejant que ni ell ni Palmer van contribuir gaire al projecte que, en principi, no pretenia ser més que una broma.

Musk va lloar el "sentit de l'humor" i la "irreverència" de Markus, afegint que aquestes dues qualitats són gran part de la raó per la qual dogecoin és popular. Com informa U.Today, Palmer, que es va frustrar amb la comunitat de la criptomoneda el 2015, va criticar el centibillonari com "un estafador egocèntric" al pic de la mania de dogecoin impulsada per Musk l'any passat. També es va fer viral després de tuitejar que les criptomonedes estaven controlades per un "poderós càrtel". El nadiu d'Austràlia es va tornar més actiu a l'espai criptogràfic en llançar un nou podcast anticriptogràfic anomenat Griftonomics.

En una entrevista recent, Palmer va dir que Musk una vegada li va fer executar un simple script de Python que va escriure per a ell per tal de fer front al correu brossa de criptodivises. Va afegir que el cap de Tesla no era realment bo en la codificació, una declaració que aparentment va colpejar el nervi de Musk.

Avui mateix, Musk va carregar contra Palmer i el seu "script sense sentit", afirmant que els seus fills eren capaços d'escriure millor codi "quan tenien 12 anys". "Jackson és una eina", va escriure el cap de Tesla.

El cofundador de dogecoin ha defensat el seu script, que segons ell era capaç de detectar atacs de pesca menys sofisticats.

Atès que els recents comentaris de Palmer en contra de Musk van atraure recentment la cobertura de la premsa convencional, és possible que estigui intentant allunyar la narrativa de dogecoin del controvertit multimilionari.

"Viure sense pagar renda al cap d'un multimilionari... això és praxi", va tuitejar Palmer.

Noticias relacionadas

contador