elon musk continue de s afficher en partisan du bitcoin 20210602073851

Elon Musk no només va anunciar que Tesla tornarà a acceptar bitcoins tan aviat com el minat disminueixi el seu impacte mediambiental. El multimilionari fundador de l'empresa de vehicles elèctrics també va confessar que la seva companyia d'exploració espacial SpaceX també posseeix el testimoni digital i no té plans de vendre'l.

En la seva intervenció durant la conferència The B Word, celebrada dimecres i organitzada pel Crypto Council for Innovation, Musk va parlar de les perspectives del bitcoin, al costat d'altres ponents com Cathie Wood, directora d'Ark Investment Management, i Jack Dorsey, director executiu de Twitter Inc. i Square Inc.

Musk va dir que ell personalment posseeix bitcoin, ethereum i dogecoin, mentre que Tesla i SpaceX posseeixen exclusivament bitcoin. La moneda digital va pujar fins als 32.820 dòlars dimecres i aquest dijous es manté per sobre dels 32.000.

"M'agradaria que el bitcoin tingués èxit", va dir Musk. "Si el preu del bitcoin baixa, perdo diners", va reconèixer. Musk va dir que el més probable és que Tesla torni a acceptar la cripto per a les compres dels seus vehicles un cop que la mineria sigui menys agressiva per al medi ambient.

Wood, per la seva banda, va dir que les empreses haurien de considerar la possibilitat d'afegir el bitcoin als seus balanços, en part com a cobertura contra la deflació. Va afegir que el Consell de Normes de Comptabilitat Financera hauria de reconsiderar la forma de classificar el bitcoin, ja que actualment les institucions s'han d'amortitzar les tinences quan el preu disminueix. Incloure'l en la llista d'actius intangibles podria ajudar a posar-hi remei.

No obstant això, MicroStrategy Inc., que presenta els seus resultats la setmana vinent, pot il·lustrar els perills de les empreses que acumulen grans participacions en bitcoin. L'empresa ha invertit en la moneda digital durant els últims mesos, només per veure la caiguda del testimoni d'aproximadament el 50% des del seu pic d'abril.

Pel que fa a Tesla, Musk va assenyalar que els saldos bancaris de la companyia a Europa tenen tipus d'interès negatius, dient que "em torna boig". "Definitivament hauríem traslladar això al bitcoin", va dir.

Noticias relacionadas

contador