michael saylor microstrategy

MicroStrategy no es rendeix amb el bitcoin, malgrat l'aguda correcció del mercat i les pèrdues que ha suportat la companyia. L'empresa va comprar 301 bitcoins entre el 2 d'agost del 2022 i el 20 de setembre del 2022, segons una recent presentació davant la Comissió de Borsa i Valors dels EUA (SEC per les sigles en anglès). La companyia de programari és vista per molts com una abanderada de l'actiu digital, sota la visió i ideals de l'exCEO Michael Saylor.

Segons el document, el preu mitjà de la compra va ser de 19.851 dòlars, incloent-.hi les comissions i les despeses, significativament més baix que el preu mitjà global de tinença de 30.369 dòlars. Les tinences de bitcoins de l'empresa, incloent-hi les seves filials, pugen a 130.000 BTC per valor de 3.980 milions de dòlars.

L'empresa s'ha hagut d'enfrontar a pèrdues per les tinences en criptomonedes i Michael Saylor ha deixat recentment el càrrec de director general per centrar-se en l'estratègia d'adquisició de bitcoins de l'empresa.

MicroStrategy ha declarat anteriorment que podria estar tractant de finançar les compres de bitcoins utilitzant els ingressos en efectiu de la venda de les seves accions.

Noticias relacionadas

contador