piecebitcoin

L'empresa de programari Microstrategy, que cotitza al Nasdaq, ha comprat 4.167 bitcoins més. La seva última compra ha elevat les tinences de criptomonedes de l'empresa a 129.218 bitcoins, segons informa Bitcoin.com.

  • 1.727,24$
  • 9,01%

Microstrategy va obtenir al mes passat un préstec de 205 milions de dòlars recolzat pel bitcoin de Silvergate Bank per comprar més bitcoins i la seva última compra de la criptomoneda abans de dimarts va ser al febrer, quan va comprar 660 bitcoins.

El CEO de l'empresa, Michael Saylor, va escriure al compte de Twitter: "Macrostrategy ha comprat 4.167 bitcoins addicionals per 45.714 dòlars per bitcoin".

Saylor fa molt de temps que està sent optimista respecte al bitcoin. Sobre els guanys del primer trimestre de la seva companyia va dir: "Veig evidències d'una major adopció institucional, una adopció més gran entre els macro i altres fons de cobertura. Esperem la propera onada d'adopció institucional que, crec, hauria de ser impulsada a mesura que la gent s'educa més i és més conscient del que és la propietat digital".

Noticias relacionadas

contador