maricoin nft

Maricoin, la moneda de la comunitat LGTBIQ+, ha llançat una col·lecció pionera d'art digital de la diversitat per celebrar el Dia Mundial de l'Orgull i la lluita històrica pels drets d'aquest col·lectiu. "Es tracta dʻuna forma dʻagrair i posar en valor la lluita històrica del col·lectiu", ha assenyalat Juan Belmonte, president de Maricoin.

El primer NFT de la col·lecció, donat a Maricoin per Codify, ha estat creat per l'artista SLUMIL per a Green Data Chain, i s'ha publicat al mercat Open Sea, el principal mercat de NFT del món, en una edició limitada de 1.000 peces al preu de 28.689 maricoins (716,7 dòlars). "El valor de les peces commemoratives suposa un homenatge a la data dels disturbis de Stonewall (28 de juny de 1969), que van donar peu a les reivindicacions de l'Orgull", han assenyalat des de la companyia.

Belmonte, també ha anunciat que es podrà pagar en maricoins a les manifestacions i esdeveniments de l'Orgull, "de manera que aquest estiu començarà l'adopció massiva de la moneda, a un canvi estable de 0,025 dòlars, que els comerços podran canviar, totalment o parcialment, en la seva moneda estatal (euros, dòlars, lliures, etc)".

Des de Maricoin han apuntat que tots els artistes del col·lectiu divers poden presentar les seves obres per a la seva comercialització a la col·lecció, de forma gratuïta. "Els autors de les obres mantindran un percentatge majoritari dels retorns que aconsegueixin els NFT i podran triar projectes socials de suport al col·lectiu als quals donar un 25% addicional del benefici", han indicat.

A més, Maricoin ha posat en marxa la seva pròpia illa al Metavers, Maricoinland, primer espai metadivers del món. "L'illa, dins del metavers Legendaryum, estarà oberta a associacions, comerços, artistes, i espectacles del col·lectiu, així com a totes les persones, independentment de la seva identitat i qui estimin, i totes les transaccions es realitzaran en maricoins".

El CEO de Maricoin, Francisco Álvarez, ha confirmat que el projecte ha iniciat la ronda estratègica de finançament, prèvia al llistat en exchanges/intercanvis de criptoactius el proper 23 de setembre.

Noticias relacionadas

contador