cardanoportada
Cardano Foundation

Cardano ha augmentat les transaccions diàries mitjana en gairebé un 50% al segon trimestre. La xarxa va registrar una mitjana de 57.900 transaccions diàries.

En total, al segon trimestre, els volums de transaccions de Dapps a Cardano van augmentar a 68.800 transaccions, segons BitcoinCasinos. I, en concret, Minswap, una de les aplicacions populars de Cardano, va tenir la major quantitat de transaccions diàries: només el maig i el juny, en va registrar 1 milió.

El creixement substancial de l'ecosistema de Cardano és un dels factors principals que intervenen en aquest augment registrat. També que els desenvolupadors de Dapp han canviat el seu enfocament per fer que el programari sigui més fàcil d'utilitzar. A més, la creixent incorporació de la tecnologia de cadena de blocs a diverses indústries ha augmentat significativament les transaccions de Dapp.

"El sorgiment de Dapps és notable perquè ha brindat als models comercials existents un camí cap al futur. Aquest augment en les transaccions reflecteix la confiança dels usuaris en la tecnologia, així com la seva acceptació creixent", comenta l'analista financera de la plataforma, Edith Reads.

contador