ucraniacbcripto11

En un moment en què comencen les negociacions entre Rússia i Ucraïna a Turquia, el país presidit per Volodímir Zelenski continua rebent una important afluència de contribucions en criptomonedes. Segons assenyala Finbold, la xifra ja supera els 100 milions de dòlars.

Tot i que els negociadors russos i ucraïnesos estan reiniciant les converses de pau a Istanbul després que les rondes anteriors no aconseguissin avenços significatius, les contribucions a la causa segueixen fluint.

En concret, s'han fet contribucions al govern ucraïnès i a diverses organitzacions, entre les quals, organitzacions no governamentals i institucions governamentals que també s'han beneficiat de les contribucions utilitzades per a fins com el suport militar i les iniciatives humanitàries. Entre les ONG ucraïneses que han rebut donacions hi ha 'Come Back Alive', 'UkraineDAO', 'Unchain.Fund', 'AidForUkraine' i 'Cyberpolice Ukraine'.

Les contribucions de finançament realitzades amb criptomonedes han demostrat que tenen la capacitat de proporcionar transferències de diners ràpids i transfronterers que no necessiten l'ús d'institucions financeres convencionals per ser possibles.

Segons es menciona a Finbold, aquestes donacions van ser encapçalades majoritàriament per voluntaris ucraïnesos i organitzacions de hackers, que han estat a l'avantguarda de l'impuls mundial per condemnar l'activitat russa.

Noticias relacionadas

contador