cardano1

L'actualització de la bifurcació dura Vasil es va llançar finalment a la xarxa de prova de cardano el 3 de juliol, segons la publicació de la IOHK de Cardano a les xarxes socials. A aquest llançament seguirà el de la xarxa principal, que s'espera per a finals de juliol del 2022.

Les borses i els operadors necessitarien almenys quatre setmanes de proves després del desplegament a la xarxa de proves, a causa d'això la data probable del llançament de Vasil a la xarxa principal és a l'última setmana de juliol.

L'actualització de Vasil és significativa per a cardano, ja que podria permetre el llançament de dApps i 'stablecoins' (monedes estables), anticipa el compte de Twitter centrat a la comunitat de cardano, ADA whale, que ha donat la benvinguda a l'HFC Vasil amb una nota positiva.

En un post, ADA whale va opinar que "(Vasil HFC) finalitza i poleix les capacitats dels contractes intel·ligents permetent el llançament de sintètics, monedes estables, préstecs agrupats, etc.".

A més, cardano se situa com la criptomoneda de desenvolupament més actiu de la setmana passada, segons s'extreu de Github, i se situa per sobre de projectes com Kusama i Polkadot, seguits de prop per Status, Cosmos i Ethereum. A més, un informe compartit per IOHK indica que més de 1.022 projectes utilitzen cardano.

contador