regulación prohibición criptomonedas
Alberto Sánchez

La Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (SEC per les sigles en anglès) ha presentat càrrecs contra entitats relacionades amb Dragonchain juntament amb el fundador i persona de control, John Joseph Roets, al·legant que els acusats van dur a terme una venda de criptomonedes no registrada, segons fonts de 'Crypto Potato'.

La SEC va presentar la denúncia al Tribunal de Districte dels Estats Units aquest dimarts. Segons el regulador nord-americà, Roets i les seves tres entitats (Dragonchain Inc, Dragonchain Foundation i Dragon Company), "van recaptar il·legalment" 16,5 milions de dòlars a través de l'oferta no registrada de criptodivises dragonchain (DRGN).

Entre el 2019 i el 2022, els acusats també van vendre DRGN per valor de 2,5 milions de dòlars per desenvolupar i promoure la tecnologia dragonchain i fer-se càrrec de les despeses del negoci.

Arran de la suposada violació de les lleis federals de valors per part dels acusats, la SEC està sol·licitant "mesures cautelars permanents, devolució amb interessos de prejudici, sancions civils i mesures cautelars basades en la conducta contra cada acusat".

La mesura adoptada per la SEC és similar a la demanda que va presentar contra ripple el desembre del 2020. L'agència va acusar la companyia, el CEO Brad Garlinghouse i el cofundador Chris Larsen de fer una oferta de valors no registrada de 1.300 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador