various bored ape

La Comissió de Valors dels Estats Units (SEC) ha iniciat una investigació sobre Yuga Labs Inc. per determinar si els criptovalors no fungibles (NFT) de Bored Ape Yacht Club (BAYC) són valors.

Segons informacions de Bloomberg, el regulador dels mercats financers dels Estats Units vol determinar si la venda de la companyia d'actius digitals dels seus NFT hauria d'haver estat sotmesa als mateixos requisits de divulgació exigits a les empreses que ofereixen accions al públic.

La SEC, a les seves normes i reglaments, exigeix a les empreses de valors que divulguin i comparteixin informació relacionada amb el mercat quan s'emeten nous valors, com accions i bons, al públic.

Bloomberg informa que, si bé, no s'ha acusat Yuga Labs de violar cap llei, la investigació podria determinar si l'oferta dels populars NFT de BAYC per part de l'empresa va contravenir la llei federal de valors.

La investigació també busca determinar si el llançament d'ApeCoin per part de Yuga Labs al març viola alguna llei federal i si la criptodivisa nativa passa com un valor no registrat.

Noticias relacionadas

contador