criptomonedas 20210621104722

La plataforma de negociació criptodivises, Binance, ha decidit abandonar Singapur després que el banc central del país la inclogués la passada setmana a la seva llista de vigilància especial per prestar serveis de pagament al país tot i no comptar amb l'autorització per fer-ho .

Així ho explica la mateixa companyia en un comunicat al qual, des de divendres que ve, la seva app serà retirada de les botigues digitals de Google i Apple.

A més, amb l'objectiu de complir amb les "regulacions locals", des de divendres tampoc es podran realitzar pagaments en dòlars de Singapur ni tampoc realitzar operacions de mercat (trading) amb parells que incloguin la divisa local. Binance ha demanat als inversors i usuaris que completin totes les seves operacions dijous per evitar problemes derivats.

En qualsevol cas, l'empresa ha recordat que el trading de criptodivises "està subjecte a un elevat risc de mercat", de manera que no es farà responsable de qualsevol pèrdua derivada d'operar amb aquests actius.

"El nostre objectiu és crear un ecosistema sostenible al voltant de la tecnologia de la cadena de blocs i els actius digitals. Binance celebra els desenvolupaments del marc regulador de la nostra indústria, ja que impliquen oportunitats perquè els actors del mercat tinguin una major col·laboració amb els reguladors", ha subratllat l'empresa.

contador