solana

Els inversors institucionals s'estan bolcant en el SOL, el token de la cadena de blocs Solana, que ha crescut un 8.600% el 2021 i presenta un gran potencial per portar a la vida pràctica les aplicacions en la cadena de blocs. En concret, la setmana passada, els productes d'inversió de SOL s'han catapultat fins al 86,6% del total d'entrades setmanals d'aquest tipus d'inversions en criptografia.

Segons l'edició del 14 de setembre del Digital Asset Fund Flows Weekly de CoinShares, recollida per CoinTelegraph, els productes d'inversió d'aquesta 'altcoin' van registrar entrades de 49,4 milions de dòlars entre el 6 i el 10 de setembre. Les entrades totals combinades amb productes d'inversió en monedes digitals van ascendir fins als 57 milions de dòlars durant la setmana i SOL va experimentar un augment del 275% d'una setmana a una altra fins a aconseguir gairebé el 90% abans esmentat.

L'augment de les entrades en els productes de Solana va coincidir amb la pujada del preu de SOL en un 36% durant el mateix període, ja que el token va aconseguir la seva fita històrica als 210 dòlars. "La combinació de la revaloració del preu i les entrades fa que els actius gestionats de Solana arribin als 97 milions de dòlars, el cinquè més gran de tots els productes d'inversió".

Els productes d'actius digitals han vist entrades per quarta setmana consecutiva, amb la demanda d''altcoins' superant significativament la gana pels productes relacionats amb el bitcoin, que van veure entrades mínimes de 200.000 dòlars, afegeix aquest document.

Així mateix, els inversors institucionals es van desfer de 6,3 milions de dòlars d'exposició en ether, ja que el preu de l'actiu subjacent va caure un 10% durant la setmana.

Noticias relacionadas

contador