primer plano bitcoin portada

Després d'un inici de setembre bastant tranquil, les balenes sembla que s'han reactivat després de la caiguda del mercat del passat dia 7. Així, podem apreciar clarament com el volum de transaccions amb import superior a 10 milions de dòlars ha augmentat considerablement durant el cap de setmana indicant moviments profunds de mercat, expliquen els analistes de Belobaba Fund.

  • 64.478,31$
  • -0,59%

Tot i això, en un comentari per a Bolsamanía, els experts del fons especialitzat en criptomonedes i tokens DeFi, aclareixen que "aquests moviments estan sent entre wallets privades en la seva gran majoria". "No es veu un augment de flux de capital cap a les plataformes d'intercanvi, que sempre és un primer pas per veure grans moviments, cosa que ens fa pensar que encara no estem ni en el moment ni en la disposició necessària per veure un nou bull-run".

"La situació és estable i per ara es mantenen les zones de suport, atès que tampoc hi ha excessiva activitat venedora", afegeixen, de manera que indiquen que es mantenen "a l'expectativa" en el que "suposa una clara fase d'indecisió". Dins d'aquest context, sí que és cert que amb aquest augment de volum institucional "les possibilitats de veure moviments de certa dimensió augmenten de forma important, de manera que les pròximes hores o dies podrien donar-nos nous senyals sobre l'evolució a mitjà termini", conclouen des del vehicle d'inversió.

Movimientos de las 'ballenas' del bitcoin. Belobaba Fund

Moviments dels comptes 'balenes' Font: Belobaba Fund

Noticias relacionadas

contador