cbjamie dimon bitcoin

O l'estimes o l'odies. El bitcoin és d'aquesta classe d'actius que genera sentiments extrems. I el president i conseller delegat de JP Morgan, Jamie Dimon, mai ha estat especialment fan de la reina de les criptodivises. "Personalment, crec que no té valor", afirma ara en declaracions a la CNBC.

"No vull ser el portaveu de res, tant me fa, m'és indiferent", s'afanya a afegir el CEO d'un dels majors bancs de tot els EUA. "Els nostres clients són adults i ells sí que estan a favor (del bitcoin), en això consisteixen els mercats, si ells volen accedir a aquests per comprar bitcoin, que ho facin", postil·la.

En aquest sentit, Dimon i JP Morgan han sabut deixar de banda la postura contrària del primer perquè el segon pugui fer negoci amb el bitcoin. Al febrer de 2019, el banc anunciava la seva pròpia cripto, el JPM Coin, i a l'octubre de l'any 2020 la companyia creava una nova unitat encarregada de projectes de cadena de blocs.

El passat mes d'agost, JP Morgan atorgava als seus clients de grans patrimonis accés a fons de criptodivises, recorda també la CNBC. En tot aquest temps, Dimon ha mantingut la seva postura contrària a la reina de les criptos, cosa que no ha impedit que l'entitat que dirigeix ​​hi faci negoci.

Noticias relacionadas

contador