la turquie interdit les paiements en cryptomonnaies le bitcoin baisse 20210602121025

Les monedes digitals són un fenomen relativament nou, però han consolidat la seva posició al mercat, amb diverses fases d'alces i caigudes. Al mateix temps que s'han creat noves monedes digitals, han sorgit nous corrents en la tecnologia de cadena de blocs i, avui dia, cada vegada més persones fan servir les monedes digitals com a forma de pagament o un instrument borsària, malgrat la seva alta volatilitat.

En aquest context, StormGain, plataforma internacional líder en trading de monedes digitals, ha llançat l'informe CryptoResearch 3.0. un estudi exhaustiu sobre el mercat de les monedes digitals i les seves perspectives.

Des del seu llançament fa només tres anys, StormGain ha crescut espectacularment per esdevenir una de les marques líders al sector del trading de les monedes digitals. Amb més de 120.000 usuaris actius i més de 25 parells de monedes digitals disponibles per operar, StormGain és ara un actor important de la indústria, de manera que ha elaborat aquest informe, gràcies a la important experiència acumulada dels seus experts.

L'estudi planteja els principals riscos per al mercat de criptodivises, encara que es considera que no podrien provocar un col·lapse dels preus, com són la constant amenaça de restriccions per part dels reguladors, la creixent inflació en algunes zones del món o la possibilitat de creació de les seves pròpies monedes digitals per part de potències com la Xina o els EUA. Un altre factor important és l'increment de consum d'electricitat derivat de les activitats de mineria.

Malgrat aquests factors, la previsió de creixement d'actius com el bitcoin estimen el valor màxim de la moneda digital en 112.800 dòlars per 2022.

Noticias relacionadas

contador