piecebitcoin

El director general de Grayscale Investments, Michael Sonnenshein, ha comentat en una entrevista concedida a la CNBC el seu optimisme respecte a una aplicació de fons cotitzat de futurs del bitcoin al comptat (ETF), segons informa AmbCrypto.

La SEC va aprovar el fons cotitzat de futurs del bitcoin (ETF) de Teucrium a principis d'aquest mes i altres ETF de futurs del bitcoin van ser aprovats el darrer any emparats per la Llei de Societats d'Inversió de 1940. Però un ETF de bitcoin al comptat continua sent esquiu. Tot i això, el mercat té l'esperança que arribi aquest any malgrat la incertesa, segons informa AmbCrypto.

El director general, Michael Sonnenshein, declarava: "Des del punt de vista de la SEC, hi havia diverses proteccions que tenen els productes de la Llei 40 que no tenen els productes de la Llei 33, però mai aquestes proteccions van abordar la preocupació de la SEC sobre el mercat subjacent de bitcoins i el potencial de frau o manipulació, així que el fet que ara hagin evolucionat el seu pensament i aprovat un producte de la Llei 33 amb Teucrium realment invalida aquest argument i parla de la vinculació entre els futurs del bitcoin i els mercats al comptat del bitcoin subjacents que donen als contractes de futurs el seu valor", deia.

A més, el directiu va afegir que la SEC dels Estats Units hauria de mirar l'ETF de futurs i l'ETF al comptat a través de la mateixa lent. Si no és així, el regulador de valors estaria violant la “Llei de Procediment Administratiu”. Fins i tot el mes anterior, aquesta empresa va aixecar una bandera similar. En una entrevista amb Bloomberg, el director general de Grayscale va opinar que la seva empresa consideraria demandar la SEC, si no aprovava el seu ETF del bitcoin al comptat.

Noticias relacionadas

contador