piecebitcoin

Avorriment al mercat de les criptomonedes. Així descriuen la majoria d'experts l'acció del preu del bitcoin i la resta de criptovalors digitals, que segueixen movent-se en un ampli canal de preus que han mantingut durant mesos, encara que l'aspecte llueix deprimit, amb la reina de les criptos batallant per aferrar-se als 40.000 dòlars.

  • 65.509,91$
  • 6,71%

La setmana passada el preu de la criptomoneda més gran per capitalització de mercat va caure i el bitcoin va tancar amb una espelma baixista al seu gràfic setmanal. "El preu està buscant un suport més alt i més baix. La majoria de les altcoins van seguir moviments de preus similars", comenta Alejandro Zala, country manager de Bitpanda a Espanya.

Aquest dilluns, la divisa digital va prolongar les vendes fins a un mínim de cinc setmanes al voltant dels 38.547 dòlars, abans de tornar a superar els 40.000 dòlars més tard. Tot i això, en general, l'acció del preu semblava força tranquil·la, segons Jeff Dorman, director d'inversions d'Arca.

"Als actius digitals un mercat avorrit sol considerar-se un mercat feble, perquè si no està pujant, ha d'estar baixant", exposa. Tot i això, avisa que "els operadors avorrits als mercats d'actius digitals es converteixen en operadors impacients, fet que porta a estirar la corda", afegeix l'expert.

Pel que fa a la resta del mercat, l'ethereum es va submergir breument per sota dels 3.000 dòlars, arribant a un mínim de 2.880 dòlars dilluns abans de recuperar-se de nou per sobre dels 3.000 dòlars.

"La segona criptomoneda del mercat d'actius criptogràfics s'està movent dins d'un canal descendent. L'indicador d'impuls MACD s'està recuperant, però continua en territori negatiu, mentre que l'indicador RSI intenta convertir la línia neutral 50 en alcista", indica Zala.

"Tenint en compte el sentiment actual del mercat, els inversors alcistes semblen no tenir el poder de compra per impulsar el preu de l'ehter -la unitat de la xarxa Ethereum-", afegeix.

Altres monedes alternatives importants estan seguint el preu del bitcoin. La capitalització del mercat de criptodivises en conjunt va caure fins als 1,74 bilions de dòlars, per sota dels 2 bilions que va assolir a principis d'abril. Aquest dimarts sembla que es recupera fins als gairebé 1,9 bilions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador