gamestop portada

L'empresa de venda de videojocs, GameStop, ha signat un acord d'associació amb la borsa de criptomonedes, FTX per oferir una experiència més integrada als clients als EUA.

Tot i que no s'han revelat els termes financers del contracte, s'ha establert que GameStop serà el soci detallista preferit d'FTX als Estats Units durant tota la durada de l'associació. L'acord permetrà als clients de GameStop accedir a la comunitat i als mercats d'actius digitals d'FTX. A més, GameStop començarà a distribuir targetes de regal d'FTX en determinades botigues i col·laborarà amb ells en noves iniciatives de comerç electrònic i màrqueting en línia.

La notícia de l'associació va fer que el valor de les accions del detallista de jocs pugés un 13%.

L'empresa ha llançat el seu propi moneder d'actius digitals que permet als usuaris emmagatzemar, enviar, rebre i utilitzar criptomonedes i criptovalors no fungibles. El moneder, que s'executa a la cadena de blocs d'Ethereum, funcionarà mitjançant aplicacions descentralitzades (dApps) i és totalment no custodiat. Això vol dir que els usuaris tenen ple control sobre els seus actius digitals sense la intervenció de tercers. No obstant això, la característica més emocionant de la cartera ha estat lligada a la notícia més gran de GameStop per al 2022, és a dir, el llançament del seu propi mercat NFT.

Noticias relacionadas

contador