le bitcoin au plus bas depuis 2020 la plate forme celsius gele les retraits

Segons fonts de The Block, que tenen coneixement de la transacció avortada entre FTX i Celsius i recollit per CoinQuora, FTX estava interessada en un pla per aconseguir el control de Celsius, però se'n va allunyar després d'avaluar les finances de l'empresa. Segons una de les fonts, l'estat financer de Celsius presenta suposadament un dèficit de 2.000 milions de dòlars al balanç.

Després de contemplar inicialment el subministrament d'ajuda financera o una adquisició directa, la borsa de criptomonedes va descobrir que era difícil treballar amb l'empresa. Per això, a FTX li va resultar impossible adquirir l'empresa.

Al maig, Celsius va informar que tenia 1,7 milions d'usuaris i uns 12.000 milions de dòlars en actius gestionats. Tot i això, l'empresa va interrompre les retirades de fons el 12 de juny i ha estat en silenci des del 19 de juny.

D'altra banda, Sam Bankman-Fried, el creador de la molt utilitzada borsa FTX, va concedir recentment una entrevista en què va expressar la seva preocupació pel fet que algunes borses de criptodivises siguin "secretament insolvents" i puguin fer fallida aviat.

BlockFi i Voyager Digital ja han rebut ajuda d'FTX i Alameda Research de Bankman-Fried. El milionari de 30 anys argumenta que de vegades cal fer el que calgui per estabilitzar les coses i salvaguardar els consumidors.

A més, FTX podria optar per fer una compra important, ja que l'empresa està interessada en el competidor de Celsius, BlockFi. Després de l'aportació d'un fons rotatori de 250 milions de dòlars per part d'FTX a BlockFi, les dues empreses negocien els termes d'una possible transacció comercial.

contador