shiba inu cripto (1)

El preu del criptomeme shiba inu ha arribat a pujar gairebé un 25% a les últimes 24 hores, segons les dades proporcionades per CoinMarketCap. Actualment es canvia de mans a 0,00003437 dòlars, mentre que a l'última setmana puja gairebé un 60%. El criptovalor rival del dogecoin és el que lidera les alces de tot el mercat des de començament de setmana.

En comparació, el dogecoin puja un 6% i al voltant d'un 15% a la setmana.

La moneda rival del dogecoin i inspirada en el meme d'un gos de la raça shiba inu també ha experimentat un augment del 244% en el volum d'operacions, superant els 2.700 milions de dòlars. És la sisena criptomoneda més negociada (només darrere del tether, el bitcoin, l'ethereum, el bitcoin cash i la binance USD). El shiba inu ocupa el tercer lloc a Coinbase, la borsa de criptomonedes número u als Estats Units, informa U.Today.

A causa de la recent pujada de preus, el shiba inu ha pujat al lloc 13 per capitalització borsària, corrent davant del polygon (MATIC). Si bé el recent augment de preu de la meme coin és impressionant, encara s'ubica un 67,47% per sota del màxim històric. No obstant això, la competidora del dogecoin ha guanyat un 72% des que es va desplomar fins al nivell multimensual de 0,00001704 dòlars.

La capitalització del mercat global de criptomonedes s'ha disparat un 3% i s'ubica als 2 bilions de dòlars. A més, el volum total del mercat va augmentar un 45% fins a assolir els 94.980 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador