cardanoportada
Cardano Foundation

Significant pujades per al preu del cardano (ADA), que s'ha disparat un 30% i despunta en plena recuperació de tot el mercat de les criptomonedes. Fins i tot ha avançat l'XRP per convertir-se en la sisena criptodivisa més gran, ja que el volum de transaccions ja multiplica 3 vegades les de l'ethereum.

Diversos factors han contribuït a aquesta pujada dels preus, segons enumeren mitjans especialitzats en el criptoespai incloent-hi els preus que han tocat mínims recentment, el pont Cardano-Ethereum USDC, l'activitat de desenvolupament més alta de tots els temps a GitHub, i la propera bifurcació dura de Vasil al juny.

En dos dies, el rebot del preu de l'ADA és de gairebé un 50%, fins a un màxim de 0,67 dòlars, des d'on retrocedeix fins als 0,6543 dòlars. El preu va tocar fons al nivell de 0,45 dòlars, nivell que va atreure inversors i balenes que van voler aprofitar la caiguda per comprar la criptomoneda. A més, el nombre de transaccions i el valor total bloquejat (TVL) han augmentat enormement en els dos darrers dies. Per tant, fa que els preus es disparin. El nombre d'NFT encunyats a la xarxa Cardano ja ha superat els 5 milions.

De fet, l'equip de Cardano ha treballat en nombrosos projectes mentre els preus seguien baixant. L'activitat de desenvolupament a GitHub ha assolit un màxim històric i el preu es va disparar després que s'observés un pic de pèrdues a la xarxa Cardano, va informar Santiment en un tuit el 31 de maig.

Noticias relacionadas

contador