bitcoin3
Dmitry Demidko, Unsplash

El llegendari inversor, Paul Tudor Jones, ha donat un reconeixement al bitcoin, per al qual recentment va predir una explosió en el seu preu per l'any que ve. Segons ha explicat en declaracions a Yahoo Finance, la seva capitalització actual, que oscil·la entre 350.000 i 360.000 milions de dòlars, és massa petita en relació amb el seu cas d'ús i els impulsors de valor futurs.

"El bitcoin em recorda molt a les accions d'Internet de 1999 perquè Internet estava en la seva infància. Ningú sabia com valorar-lo a causa del món de possibilitats que tenia per davant", ha explicat. Segons recull Cointelegraph, Jones ha anticipat que en el termini de 20 anys, s'imposi l'ús massiu d'"algun tipus de moneda digital", fins i tot als governs sobirans.

En aquest moment, el mercat de monedes digitals es podrà comparar amb el dels "metalls complexos" d'avui en dia, en què tindrem "monedes digitals precioses" com a bitcoin assumint el paper de l'or i criptos transaccionals que compleixin la funció de metalls industrials com el coure i l'alumini.

Segons recorda Cointelegraph, Jones es va pronunciar públicament a favor del bitcoin el maig quan va descriure l'actiu com el "cavall més ràpid en la cursa" contra la inflació. La setmana passada, va presentar un model fractal basat en la trajectòria de l'or durant la dècada dels 70 per predir un repunt explosiu del preu de la creació de Satoshi Nakamoto al proper any.

Noticias relacionadas

contador