bitcoin 20210630002620

El bitcoin no deixa de guanyar tracció entre els inversors dels EUA més joves, en termes de coneixement, interès i propietat durant els últims tres anys, segons una enquesta recent de Gallup.

L'estudi realitzat per la companyia global d'anàlisi i assessorament ha revelat que el nombre d'operadors dels EUA que posseeixen la moneda digital ha saltat del 2% el 2018, al 6% a partir de juny de 2021. La investigació defineix els "inversors" com a adults amb 10.000 dòlars o més invertits en accions, bons o fons d'inversió, segons recull CoinTelegraph.

També va informar que la propietat de bitcoins entre els inversors enquestats menors de 50 anys s'ha triplicat amb escreix durant els últims tres anys, fins al 13% des del 3% el 2018. Com era d'esperar, l'enquesta també reflecteix que aquestes xifres pateixen un notable descens entre el grup d'inversors majors de 50 anys, on només el 3% té bitcoins. Amb tot, comparat amb tres anys abans, aquesta xifra també s'ha triplicat des de l'1% de 2018.

Els investigadors van assenyalar que la propietat relativament modesta de bitcoins pot contrastar-se amb inversions més convencionals. L'enquesta va revelar que el 84% dels inversors enquestats va declarar haver invertit en fons d'índex d'accions o fons mutus, mentre que el 67% va dir que posseïa accions individuals, i el 50% té bons.

"Amb un 6%, la propietat de bitcoin és més semblant a la de l'or, que l'11% dels inversors diu posseir", conclou Gallup.

Noticias relacionadas

contador