la turquie interdit les paiements en cryptomonnaies le bitcoin baisse 20210602121025

El mercat de les criptodivises continua amb les alces aquest dijous i presenta importants pujades pels tokens com la binance coin o el dogecoin, que afegeix un 10% addicional als guanys de dimecres i es consolida per sobre dels 0,40 dòlars, impulsada pel seu debut a la plataforma Coinbase. En general, les 'altcoins' han deixat guanys aquest juny, mentre el bitcoin ha aconseguit enfilar-se fins als 39.000 dòlars durant les últimes hores, cosa que indica per als analistes tècnics que la recuperació pot seguir fins als 40.000 dòlars, mentre els 45.000 segueixen sent una resistència formidable.

L'ànim dels inversors és optimista després de l'anunci que Google aixecarà el veto publicitari imposat el 2018 als proveïdors de moneders digitals -criptobròkers i plataformes de compravenda de criptoactius-. La capitalització total puja fins als 1,7 bilions, mentre els inversors deixen enrere la volatilitat i la correcció del mes de maig.

El moviment del gegant d'Internet ha agafat per sorpresa el mercat aquest dimecres, quan va actualitzar la política de publicitat a la pàgina de suport de l'empresa. "A partir del 3 d'agost, els anunciants que ofereixin compravenda i carteres de monedes digitals dirigits als Estats Units podran anunciar aquests productes i serveis que compleixin els següents requisits i estiguin certificats per Google", han anunciat.

Entre els requisits que han de complir aquestes plataformes s'inclou la necessitat d'estar registrats amb "FinCEN com a negoci de serveis monetaris i amb almenys un estat com a transmissor de diners" o "una entitat bancària federal o estatal", cosa que podria obrir la porta als anuncis de serveis com Anchorage i Paxos.

No obstant això, la nova política no obrirà la porta a la gran majoria de les institucions de monedes digitals, ja que "els anuncis d'ofertes inicials de monedes, protocols de comerç DeFi o que promoguin d'una altra manera la compra, venda o comerç de monedes digitals o productes relacionats "segueixen estant prohibits. Els agregadors de notícies i gràfics, així com els serveis de "senyals" i anàlisi, també segueixen a la llista negra d'anuncis.

Les polítiques de Google al voltant dels criptoanuncis han estat sovint contradictòries i, en alguns moments, els experts les han titllat d'"injustes." Al llarg de 2018, el gegant de les recerques va donar un tomb a la prohibició dels anuncis d'intercanvi, en un moment donat va tenir Ethereum com una paraula de la llista negra en els anuncis, i malgrat les estrictes polítiques, encara permetre ocasionalment que es colessin projectes d'estafa.

La nova política de publicitat significa que els aficionats a les monedes digitals amb seu als Estats Units aviat podran ser bombardejats amb anuncis. Binance.US i FTX estan lluitant actualment per fer-se amb una quota de mercat als Estats Units, amb FTX, en particular, disposat a gastar en llocs de publicitat no convencionals, assenyalen des de CoinTelegraph. A principis d'aquest any, es va anunciar que FTX va comprar els drets de denominació de la seu dels Miami Heat de l'Associació Nacional de Bàsquet fins al 2040, que aviat serà l'FTX Arena.

Noticias relacionadas

contador