franco suizo portada divisas

Lugano (Suïssa) vol convertir-se en la capital europea de les criptomonedes establint-les com a monedes de curs legal. Com a mecanisme de pagament legal a la ciutat establirà el bitcoin, el tether i el criptovalor LVGA propi de Lugano. Aquestes criptomonedes s'acceptaran juntament amb el franc suís, segons diversos mitjans.

Serà gràcies a una associació que la ciutat ha tingut amb Tether. El seu director tècnic, Paolo Ardoino, va afirmar que l'empresa havia creat un fons de 3 milions de francs suïssos en col·laboració amb les autoritats de Lugano per fomentar l'adopció de les criptomonedes als comerços de la ciutat.

Cointelegraph apunta també que Ardoino va admetre que el projecte tenia com a objectiu atraure els actius digitals a Lugano i convertir la ciutat en un important centre de cadena de blocs a Europa.

D'aquesta manera, a la novena ciutat més gran de Suïssa, es podrà pagar amb criptomonedes les multes d'aparcament, els serveis públics i les taxes de matrícula dels estudiants. També s'espera que més de 200 botigues i negocis de la zona acceptin aquests pagaments per a béns i serveis.

Noticias relacionadas

contador