nueva2 bitcoin portada

Correcció en el bitcoin, que es deixa més d'un 2% aquest dimecres després de registrar un avanç del 4% durant l'anterior sessió gràcies a Visa i PayPal. La reina de les criptos perd així aquests 59.000 dòlars, màxims de fa dues setmanes, i cau per sota dels 58.000.

Cal recordar que tant Visa com PayPal van ser els grans catalitzadors de la cripto aquest dimarts. La primera va anunciar que començarà un programa de proves per acceptar pagaments en criptodivises. La segona, que llançarà els pagaments amb criptos en 29 milions de comerços.

Malgrat els dos anuncis, que va donar a conèixer l'agència Reuters, la reacció en la cripto ha estat "poc entusiasta", en paraules de l'analista d'Oanda, Jeffrey Halley: "Si aquesta notícia hagués aparegut fa un mes, el bitcoin hauria saltat un 15%, amb "experts institucionals" gronxant-se de més trapezis que el Cirque Du Soleil proclamant la seva generalització".

En aquest sentit, una de les declaracions més sonades del dia l'ha deixat el director d'operacions de Kraken, que ha assegurat a Bloomberg que un bitcoin valdrà el mateix que un Lamborghini per a 2022 i que un Bugatti per a 2023, en referència al seu fins ara imparable ascens.

Noticias relacionadas

contador