bitcoin ethereum

Pujades destacades per al ethereum aquest divendres, fins gairebé a la marca dels 4.000 dòlars, segons CoinMarketCap, molt a prop de la seva fita històrica als 4.100 dòlars del 12 de maig. La segona criptodivisa per capitalització de mercat avança gairebé un 25% durant els últims set dies i segueix demostrant molt millors resultats que el bitcoin aquest any.

  • 3.167,68$
  • -3,62%

La creació de Satoshi Nakamoto, per la seva banda, ha aconseguit superar els 50.800 dòlars després de cotitzar al voltant dels 50.000 dòlars durant bona part del dia, de manera que ha superat el màxim del 23 d'agost i ha marcat una fita de gairebé quatre mesos, amb totes les mirades en el nivell dels 51.000 dòlars, que ha de sobrepassar per seguir amb el seu ral·li alcista, rumb als 60.000 dòlars. La capitalització total és de 2,26 bilions de dòlars.

De tornada a l'ether, unitat de la xarxa Ethereum, "està vivint un impuls alcista i una ruptura de falca descendent a la part superior d'un tancament de l'espelma mensual molt alcista per a l'agost", destaca Alejandro Zala, country manger de Bitpanda a Espanya. Les falques s'utilitzen habitualment en l'anàlisi tècnica per confirmar tendències i identificar ruptures i retrocessos. "La formació s'ha estat formant des de principis de mes i sol ser un patró de continuació, cosa que significa que podem esperar un moviment de preus més alcista al setembre", afegeix.

El mes d'agost ha estat molt rendible per als titulars de l'ether, ja que el token ha pujat un 30%. És la segona alça mensual consecutiva i la més gran des de l'abril, quan el preu va avançar gairebé un 45%. La demanda de l'ethereum es va disparar a principis de mes amb la implementació de l'EIP 1559 -l'actualització London-, el 5 d'agost. A part de la seva evolució positiva de preus, el domini de la segona cripto també es troba en una tendència alcista i actualment està just sobre el 20%, mentre que el domini del bitcoin va caure per sota del 42%, el seu mínim des de principis de juny.

"L'ethereum és clarament la més forta d'aquestes dues monedes el 2021 i fins ara ha superat el bitcoin amb una rendibilitat del 360% des del començament d'any, mentre que el bitcoin va pujar al voltant del 70%", arrodoneix Zala.

Noticias relacionadas

contador