cripto monedas

Una setmana alcista al mercat de les criptomonedes ha afavorit el bitcoin, que aconsegueix mantenir-se per sobre dels 20.000 dòlars durant diversos dies seguits. Tot i això, no tots els analistes creuen que la criptodivisa pugui aguantar en aquest nivell atès l'empitjorament de les condicions dels mercats.

El mercat de criptomonedes ha gaudit d'una setmana forta, de manera que la capitalització global va augmentar fins als 1,03 bilions de dòlars.

Des del començament d'any, el bitcoin ha perdut més de la meitat del seu valor, però diverses fonts apunten que és possible que la venda encara no hagi acabat. La capitalització de mercat del bitcoin representa el 38,42% sobre el total de capitalització del conjunt de les criptomonedes.

A la resta de criptomonedes, l'ethereum puja gairebé un 2% durant les últimes 24 hores, fins als 1.580 dòlars. Mentrestant, el cardano, la solana i el polkadot han registrat avenços del 5% durant la setmana. Però és l'XRP el que millor ho està portant, amb una pujada diària de més del 10% i protagonitzant la revaloració més gran en un dia des del 4 de novembre passat.

L'expert en matèries primeres de Bloomberg, Mike McGlone, ha assegurat en una nova entrevista que els preus del bitcoin i l'ethereum "pujaran amb el temps tret que canviï una cosa fonamental que faci que la trajectòria sigui negativa".

Noticias relacionadas

contador