bitcoin criptomoneda

El nombre d'inversors que prefereix invertir els seus diners en criptomonedes abans que en accions tradicionals ha augmentat un 140% en només cinc mesos, segons una enquesta de CivicScience recollida per CoinTelegraph.

Una nova investigació realitzada per l'agregador de dades de consumidors ha revelat que un nombre creixent d'inversors venen les seves accions per comprar més criptomonedes. Dels 3.700 enquestats als EUA, el nombre dels que van dir que seria més probable que invertissin els seus diners en criptodivises que en accions tradicionals va augmentar un 140% en només cinc mesos.

Al juny, només el 10% dels enquestats va declarar que era més probable que invertís els seus diners en criptodivises que en accions tradicionals, xifra que va augmentar al 24% al novembre.

Aquells que van dir seguir el mercat financer i l'economia "molt a prop" o "una mica a prop" eren més propensos a canviar els seus actius tradicionals per criptomonedes.

Dels 1.285 enquestats que van afirmar seguir el mercat "molt a prop", el 40% va dir que ells o algú que coneixen ha venut les seves accions tradicionals per comprar criptomonedes.

Noticias relacionadas

contador