ep mangosta congregada mungo mungo
NIVERSIDAD DE EXETER

No es pot jugar amb la criptocomunitat. L'última ocurrència dels fanàtics de les criptomonedes ha estat llançar la mongoose coin, un token basat en una mangosta, a la calor de l'allau de bromes desfermades per les declaracions del representant demòcrata per Califòrnia, Brad Sherman, al Congrés dels EUA.

Durant el Comitè de Serveis Financers de la Cambra de Representants sobre les criptomonedes celebrat dimecres passat, Sherman va esmentar la faula d'una dona gran que es menja animals cada vegada més grans per menjar-se els anteriorment empassats. Això ho va comparar amb les criptodivises que es destronen les unes a les altres exemplificant amb l'etheureum desbancant el bitcoin, que alhora podria ser desplaçat pel dogecoin (DOGE), i després per la hamster coin, segons CoinTelegraph.

Qüestionant què podria fer-li una hipotètica mongoose coin a la crypto coin o si podria romandre sempre amb el mateix valor, ell mateix responia: "No ho sé. M'ho acabo d'inventar. És una broma. Encara que ho vaig dir sobre Hamster Coin, i després vaig descobrir que realment hi havia una Hamster Coin. No és just comparar el sistema actual de les monedes fiduciàries amb el que aspiren a ser les criptodivises”.

Els seus comentaris sobre la moneda aparentment fictícia han provocat la creació de monedes amb la mangosta com a protagonista, el preu de la qual ha pujat des dels comentaris de Sherman i que, a més, ha provocat tota mena d'especulacions sobre el que podria fer aquesta mangosta a altres animals.

La primera moneda que va sorgir va ser la mongoose coin (MONGOOSE), que té una capitalització de mercat total de 18,74 milions de dòlars amb una mica menys de 3.000 tenidors.

contador