do kwon daniel shin terra luna

Les autoritats de Corea del Sud estan estrenyent el setge sobre els fundadors de Terraform Labs, empresa creadora del criptovalor Luna i l''stablecoin' TerraUSD (USTC). Després de la detenció de Do Kwon a Montenegro quan intentava pujar a un avió amb documentació falsa, els esforços se centren ara a rastrejar i arrestar Shin Hyun-Seong, també conegut com Daniel Shin, l'altre cofundador de Terra.

Tot i que encara no s'ha emès una ordre pública d'arrest, la fiscalia creu que Shin va obtenir aproximadament 105 milions de dòlars en guanys de les vendes il·legals del criptovalor LUNA abans del col·lapse de Terra, segons recull el mitjà CoinTelegraph.

Tot i que Shin afirma no haver estat involucrat a Terra després del gener del 2020, com ho demostra el seu perfil de LinkedIn, se li imputen càrrecs que inclouen frau, incompliment del deure, violació de la llei de mercats de capital i recaptació de fons il·legal.

Des del novembre del 2022, les autoritats de Corea del Sud han sospitat de la participació de nombroses persones de Terra per ajudar Do Kwon a promoure oportunitats d'inversió inestables i incertes amb els criptovalors de Terra (LUNA) i TerraUSD (UST).

contador