• Els seus responsables neguen que hagin estat 'piratejats'
bitcoin 20180111091017

La plataforma de canvi de monedes digtials Binance ha negat que hagi estat 'hackejada' després d’una actualització del seu sistema informàtic que ha impedit als usuaris comprar i vendre ‘virtuals’ o retirar els seus fons de la plataforma. L'actualització del sistema s'estendrà per, almenys, 12 hores, segons informa Financial Times.

"A causa d'un augment significatiu en els usuaris i l'activitat comercial, Binance necessitarà estendre l'actualització del sistema (...) Els reemborsaments i transaccions durant aquest període romandran suspesos", va dir el director general de Binance, Zhao Changpeng, mitjançant el seu compte de Twitter.

Segons la companyia, amb seu a Hong Kong, l'error informàtic es deu a un "problema de servidor al nostre clúster per replicar la base de dades i fa que algunes dades no estiguin sincronitzades", cosa que ha requerit el reinici del seu sistema, encara que va subratllar que "no es perden les dades".

La interrupció d'un dels intercanvis de monedes digitals més grans del món es produeix després que la borsa japonesa Coincheck patís el robatori de 500 milions de dòlars en monedes digitals a finals del mes passat. Durant les últimes 24 hores, Binance ha estat el segon mercat d'intercanvi de ‘virtuals’ més actiu del món per darrere de Bitstamp, segons dades de Coinmarketcap.com.

Noticias relacionadas

contador