coinbasecb1

La borsa de criptomonedes nord-americana Coinbase ha rebut llum verda a Singapur, mentre augmenta la seva expansió a l'estranger, segons ha informat l'empresa dimarts. L'Autoritat Monetària de Singapur (MAS), el banc central del país, ha concedit al criptobròker una aprovació per oferir productes i serveis de valors digitals regulats a l'estat insular.

Coinbase ha realitzat inversions constants a Singapur. L'any passat, l'empresa va anunciar que Singapur serà un dels centres de desenvolupament tecnològic. L'estat insular també és el centre del negoci de Coinbase centrat en els inversors institucionals de la regió d'Àsia-Pacífic.

"Obtenir aquesta aprovació de la MAS és un pas important, ja que planegem llançar el nostre conjunt complet de productes minoristes, institucionals i de l'ecosistema", ha detallat Coinbase en una publicació del seu bloc dimarts.

La MAS ha concedit aquest tipus d'autoritzacions a 15 empreses diferents, en un moment en què Singapur intenta consolidar la seva reputació com a centre mundial regulat per al sector de les criptomonedes.

Noticias relacionadas

contador