coinbasecb1

Brian Armstrong, CEO i cofundador de Coinbase, ha enviat un mail als treballadors de la plataforma de criptomonedes, en què els ha anunciat que s'està plantejant una reducció de personal d'"aproximadament un 18%, per assegurar-nos mantenir-nos saludables durant aquesta recessió econòmica".

Armstrong ha assenyalat que, després de diverses reunions amb el seu equip directiu, per analitzar tant els esdeveniments recents del mercat com la situació de la companyia, ha observat que les condicions econòmiques canvien.

"Una recessió podria conduir a un altre criptohivern i podria durar un període prolongat. En hiverns criptogràfics anteriors, els ingressos comercials (la nostra major font d'ingressos) han disminuït significativament. Si bé, és difícil predir l'economia o els mercats, sempre planifiquem pel pitjor i per poder operar el negoci en qualsevol entorn", ha puntualitzat al seu escrit.

D'altra banda, Armstrong també ha apuntat al ràpid creixement experimentat per Coinbase i a l'elevat nombre de personal, que s'ha multiplicat per quatre durant els darrers 18 mesos ”i els costos dels nostres treballadors són massa alts per administrar de manera efectiva aquest mercat incert".

Els treballadors de Coinbase rebran un correu electrònic de Recursos Humans informant-los si seran acomiadats o no.

Els treballadors acomiadats "rebran una invitació per tenir una conversa directa amb el líder sènior de la seva organització" i els accessos als sistemes de Coinbase seran immediatament suspesos.

Dilluns, el pànic venedor al mercat de les criptomonedes va danyar la cotització de Coinbase, els títols del qual van caure més d'un 10% a Wall Street.

Durant els darrers tres mesos, la cotització de Coinbase s'ha enfonsat un 67%, mentre que la caiguda augmenta encara més des de l'inici de l'any, ja que els títols de la plataforma de comerç de criptomonedes han retrocedit un 80%.

Noticias relacionadas

contador