cardano1

D'acord amb una publicació al bloc d'Input Output Global (IOG per les sigles en anglès), l'equip de desenvolupament que treballa a la xarxa Cardano va decidir posposar l'actualització de Vasil al mes que ve durant una trucada d'avaluació realitzada divendres passat. El criptovalor de la cadena de blocs, l'ADA, ha deixat caigudes de fins a un 6% entre dimarts i dimecres després de la notícia.

Ahir també es va dur a terme una altra avaluació de tota la feina d'actualització de Vasil, i es van descobrir un total de set errors.

Encara que cap de les errades es considera greu, l'equip de Cardano no està disposat a córrer cap risc, i per això ha optat per retardar el desplegament de la proposta Vasil hard fork a la xarxa de proves pública ahir, tal com estava previst.

A banda dels set errors menors descoberts, l'IOG va assenyalar que encara ha d'examinar alguns elements relacionats amb Vasil als propers dies per assegurar-se que tot funciona com s'espera.

Basant-se en això, l'equip de Cardano ha decidit que engegarà Vasil a la xarxa pública de proves de Cardano a finals d'aquest mes, que es desenvoluparà durant un període de quatre setmanes.

Després que tot funcioni bé i els intercanvis hagin completat la integració necessària, l'IOG va declarar que el desplegament de Vasil a la xarxa principal es posarà en marxa a finals de juliol del 2022.

En particular, l'equip de desenvolupament de l'IOG ha estat treballant per garantir que Vasil es desplega sense problemes. En un intent d'assegurar que tot vagi bé, l'IOG va dir que el projecte està treballat per 35 desenvolupadors de 27 projectes diferents, que han estat provant les aplicacions descentralitzades (dApps) per identificar qualsevol problema associat amb l'actualització.

Noticias relacionadas

contador