imagen1 bitcoin min

El preu del bitcoin (BTC) es manté a la superfície per sobre dels 20.000 dòlars, després de la recent onada de vendes que ha portat a corregir la moneda principal del mercat un 70% des dels màxims del novembre de l'any passat als 69.000 dòlars. Tot i això, no són pocs els inversors que esperen caigudes addicionals de fins al 50%, fins als 10.000 dòlars.

Segons l'enquesta de MLIV Pulse, el 60% dels 950 inversors enquestats creuen que el preu de 10.000 dòlars podria estar per arribar per al BTC. Però el 40% restant creu que el bitcoin guanyarà un 50% des d'aquí fins als 30.000 dòlars.

Durant els darrers dos mesos, la indústria de les criptomonedes s'ha enfrontat a greus desafiaments en termes de prestadors amb problemes, col·lapse de criptoprojectes i monedes, i molt més. El sentiment baixista a les macros globals està afegint més pressió de venda.

Com a resultat, les opinions del mercat han esdevingut extremes. A l'enquesta MLIV Pulse, al voltant del 28% dels enquestats en general van mostrar una forta confiança en els criptoactius. Tot i això, el 20% creia que les criptodivises no tenen valor. Jared Madfes, soci de Tribe Capital, una empresa de capital risc, va dir a Bloomberg: "És molt fàcil tenir por ara mateix, no només en les criptos, sinó en general al món". Les expectatives d'una nova caiguda del bitcoin reflecteixen "la por inherent de la gent al mercat."

Els esdeveniments recents amb el col·lapse de l'ecosistema Terra, Celsius Networks, Voyager Digital, i altres empreses exigeixen un escrutini regulatori més gran de l'espai criptogràfic. La majoria dels enquestats va qualificar la supervisió governamental com un pas globalment positiu per al sector de les criptomonedes.

Molts creuen que unes mesures reguladores fortes conduirien a una major adopció de les criptomonedes entre els actors minoristes i institucionals. A més, la majoria dels enquestats confien en el bitcoin i l'ether. Els enquestats van dir que BTC i ETH continuaran sent el motor del sector de les criptomonedes.

Noticias relacionadas

contador