dogecoin
Flickr

Binance, una de les cases d'intercanvis més grans de criptodivises del món per volum de negociació diaris, ha reprès els retiraments de dogecoin (DOGE) després d'un error en el sistema causat per l'actualització de la cartera de la criptodivisa, que ha provocat que els usuaris de Binance no van poder retirar critpomonedes des del 10 de novembre passat.

Més de 1.600 usuaris de Binance van rebre transaccions antigues a causa d'un conflicte de diverses versions de la cartera DOGE, si bé només va afectar Binance. L'intercanvi va escriure que “si

1) la seva plataforma havia llistat DOGE tot el 2019, a v1.14.0

2) tenia transaccions encallades a la cartera

3) havia actualitzat la cartera a v1.14.2

4) I després va actualitzar a v1.14.5 - pot tenir un problema."

Segons el comunicat, s'havien utilitzat "paràmetres anteriors, fet que va portar que les monedes fossin reenviades i requerissin la construcció d'una nova cartera". Binance ha sostingut que “cap entitat en va tenir la culpa”, ja que ni Binance ni la xarxa DOGE no tenien coneixement previ del problema.

La correcció s'ha produït després que el CEO de Tesla, Elon Musk, denunciés dimarts passat al seu compte de Twitter que les retirades de Binance a DOGE sonaven “tèrbol”. El CEO de Binance, Changpeng Zhao, va declarar immediatament que el problema estava relacionat amb la darrera actualització de la cartera DOGE. Tot i això, Musk ha replicat que "els titulars de DOGE que usen Binance haurien d'estar protegits d'errors que no són culpa seva".

Binance va aclarir que està treballant amb la xarxa DOGE per resoldre la incidència, però que està requerint més temps del que és habitual, ja que la casa d'intercanvi ha de reconstruir les carteres digitals que contenen les monedes. Els errors tècnics són comunes a les plataformes de cadena de blocs.

Dogecoin és una criptodivisa basada en mems que ha estat cada cop més popular des que Musk va començar a promoure activament DOGE a Twitter el 2020. En el moment d'escriure aquest article, DOGE és la desena criptodivisa més gran amb una capitalització de mercat de 27 mil milions de dòlars. El preu de DOGE ha augmentat lleugerament, si bé, Dogecoin ha caigut més del 22% durant els darrers 14 dies, segons CoinGecko.

contador