nftcb1

Atresmedia, continuant amb la seva estratègia d'innovació en noves tecnologies, entra al sector dels criptovalors no fungibles (NFT). D'aquesta manera, es converteix en el primer grup audiovisual espanyol a llançar una col·lecció en format NFT basada en una de les seves marques de ficció més reeixides: 'Els Protegits: el retorn'.

  • 4,74€
  • 2,93%

'Los Protegidos', una de les sèries espanyoles de més èxit a nivell espanyol, es va emetre a Antena 3 entre 2010 i 2012. Gairebé una dècada després, AtresPlayer Premium va recuperar la franquícia amb 'Los Protegidos: el retorn', una nova tanda de episodis que han captivat els fans de la sèrie original.

Amb el propòsit d'oferir una nova experiència a la gran comunitat de seguidors de la sèrie, Atresmedia llança dimarts 5 de juliol un concurs en què els fans posaran a prova els seus coneixements. Els 300 guanyadors d'aquesta acció podran aconseguir un dels NFT d'edició limitada, creats amb motiu de la promoció de 'Los Protegidos: el retorn'.

Per endinsar-se al món dels NFT, Atresmedia ha triat de soci Freeverse, que brinda actius NFT de propera generació amb capacitat per evolucionar. Fruit d'aquesta aliança, neix DeltaPik, la plataforma des de la qual Atresmedia farà futurs llançaments de NFTs per acostar els continguts més populars del Grup.

Noticias relacionadas

contador