preguntas frecuentes sobre criptomonedas e impuestos

Des del gener s'han recuperat a prop de 700 milions de dòlars en criptomonedes robades, segons dades d'StockApps, des d'on asseguren que "la taxa de recuperació de la criptomoneda robada és força alta, gràcies als esforços dels experts en seguretat i aplicació de la llei".

"Aquesta és una gran victòria per a la criptocomunitat, ja que mostra que fins i tot quan els delinqüents intenten aprofitar la naturalesa descentralitzada de les criptomonedes, encara hi ha maneres de rastrejar i recuperar els fons robats", afegeixen.

Diversos governs i organitzacions han realitzat esforços per rastrejar i recuperar criptomonedes robades. Al maig, el Departament de Justícia dels EUA (DOJ) va anunciar la creació d'un grup de treball contra el robatori de criptomonedes, la tasca del qual serà investigar i enjudiciar els casos de robatori de criptomonedes.

Al juny, les nacions del G7 van publicar una declaració conjunta sobre la regulació de les criptomonedes. Un dels punts clau de la declaració va ser la necessitat de "vigilància" pel que fa al robatori de criptomonedes. La declaració també inclou que les nacions del G7 estan compromeses a treballar juntes per prevenir i recuperar criptomonedes robades.

Noticias relacionadas

contador