wall street portada bandera bolsamania
38.303,48
  • -
  • -

Tots els índexs de Wall Street continuen amb el rebot. Rebot que al final no va ser tal, en el sentit que aquest està sent molt més violent del que tothom podia imaginar.

Doncs sí, contra tot pronòstic el rebot a les borses mundials i especialment a Wall Street ha agafat la majoria dels inversors/analistes fora de joc. Per què? Perquè ningú esperava que aquest fos de la magnitud que està sent. De fet, tot els índexs de l'altre costat de l'Atlàntic acaricien ja amb els dits de la mà el que és l'origen de l'últim impuls baixista, els màxims de la primera sessió de desembre: els 26.000 punts del Dow Jones, els 7.100 punts del Nasdaq 100 i els 2.800 punts de l'S&P 500. I per sobre d'aquestes resistències, ja no hi ha res realment important fins als màxims anuals (i històrics) de 2018.

I és que, tècnicament, el que estem tenint és una volta en 'V'. Pauta que es dona en molt poques ocasions i que quan es produeix, simplement un se la troba. És a dir, no hi ha un patró que l’anticipi, com si passa amb els 'dobles sòls' o els 'cap i espatlla', entre d'altres. Però en aquesta cas, simplement els preus reboten pràcticament amb la mateixa violència amb què cauen. I al final el més beneficiat és l'inversor que no ha fet res, que es va quedar dins el mercat i ja ha recuperat (o fins i tot guanya) tot el perdut durant l'últim crac. Al final, la MM200 setmanal de l'S&P i d'Apple, de la qual vam parlar a mitjans de gener, tindran raó.

dowjones180219
Gràfic diari del Dow Jones des de maig

Noticias relacionadas

contador