dia supermercado almacen
DIA

El lent però continu degoteig a la baixa dels títols de DIA en les últimes setmanes l'estan acostant a l'important nivell de suport que presenta en els 0,10 euros.

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%
Análisis Técnico
S2
0.15
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A la fi de setembre analitzàvem aquest títol fent referència a l'important suport dels 0,10 euros com a nivell d'entrada de molt curt termini. I aquests últims dies el títol s'ha acostat de nou a aquesta zona de control. És cert que no sembla arrencar amb alegria però almenys el suport continua aguantant. Aquest nivell de preus ha actuat com a suport/resistència anteriorment en diverses ocasions i és important que aguanti si volem que almenys el biaix de 'trading' no passi a ser de nou baixista. El títol és molt baixista a mitjà i llarg termini però en el curt està lateral.

O dit amb altres paraules, qualsevol possibilitat de rebot que li pugui portar a la zona de resistència dels 0,15 euros passa per respectar els 0,10 euros en preus de tancament. Un tancament per sota seria una nova i preocupant senyal de feblesa dels títols de la companyia distribuïdora d'alimentació.

Noticias relacionadas

contador