ep archivo   aena licita la primera area de desarrollo logistico de la airport city adolfo suarez
SANDRA BLASCO - Archivo

El que fa aquest valor és un continu déjà vu. Des de finals de 2020 el valor es troba desplegant un moviment lateral impecable. I no hi ha manera que aquest trenqui per cap costat, ni a l'alça ni a la baixa.

  • 175,60€
  • 1,86%
Análisis Técnico
S2
152
R1
167,60
R2
167,60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Dilatacions puntuals a part, els títols d'Aena s'estan desplaçant dins d'un llarg i impecable moviment lateral des de finals del 2020. Moviment encaixat entre el suport dels 125-126,50 euros per baix (suport) i els 151-152 euros per dalt (resistència). Aquest dilluns el valor marcava un màxim als 149,95 euros i de nou se'ns està girant per enèsima vegada a la baixa.

El que és clar és que mentre el valor no trenqui amb força i en espelmes setmanals per algun costat, no tindrem cap novetat. Això sí, la setmana que ho aconsegueixi ens estarà enviant un clar senyal al mercat, alcista o baixista. Tot dependrà del costat per on trenqui el preu. Cal pensar que ho farà a l'alça, però fins que el preu no ens ho confirmi, el millor és veure els bous des de la barrera o en lloc d'intentar obrir llargs sls nivells de preu més propers possibles a la base del lateral.

contador