bitcoin card payments

A dia d'avui no tenim figura de volta de cap tipus en la moneda digital. Això sí, almenys tenim un triple suport al nivell dels aproximadament 7.700 dòlars.

Tot i les importants caigudes des de finals de juny cal dir que aquestes encaixen dins de la típica fase de reacció o correcció proporcional de les vertiginoses pujades prèvies. O ja no ens recordem que el bitcoin cotitzava als 3.100 dòlars el desembre i el juny va acariciar els 14.000 dòlars? Dit això, figura de volta no tenim, cosa que vol dir que pot ser que simplement estiguem davant d'un simple rebot dins la fase correctiva dels últims mesos. Però és cert que a molt curt termini s'observa un primer nivell de suport als 7.700 dòlars, que és on tenim tres suports en aquest nivell. O dit amb altres paraules, tenim un primer suport aquí.

I com ens agrada recordar sempre que tenim l'oportunitat, "sempre sabem com comencen les coses però no com acaben". Cosa que vol dir que mentre es respecti el nivell dels 7.700 dòlars hi ha la possibilitat que el futur del bitcoin pogués estar tractant de construir un sòl de mercat. Ara bé, per sota dels 7.700 dòlars es confirmaria l'inici d'un altre tram correctiu en la moneda digital.

btc3081019
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador