• Dins del nostre selectiu les majors pujades són per Banc Sabadell (+ 41%), IAG (+ 39%) i CaixaBank (+ 37%)
ep camiones coches prosegur

Quan un índex es troba immers dins d'una clara tendència alcista, com és el cas que ens ocupa i el cas dels nostres veïns europeus, el 80% dels títols que el componen també pugen amb força. Uns ho faran una mica millor i altres, pitjor, però la realitat és que dins d'una clara tendència alcista és fàcil obtenir rendibilitats sucoses i atractives.

  • 19,70€
  • 0,82%
  • 1,61€
  • 0,75%
  • 3,23€
  • -0,92%

Fora del sector financer, que és el que millor ho està fent a l'any i el responsable que l'IBEX 35 també ho faci millor que els seus veïns europeus, tenim a moltes altres small caps que també ho estan fent molt bé i que, correccions puntuals a part, tenen encara força recorregut addicional en termes de mig i de llarg termini.

Entre moltes altres companyies apostem per les següents:

ELECNOR

A la vista del gràfic mensual podem veure com n’és d’interessant el moment actual. De fet, i en espelmes setmanals, el preu està confirmant la superació de la important resistències horitzontal que presenta als màxims de setembre de 2009 i febrer de 2015 als 10,75-10,80 euros. Això deixa el títol en una clara situació (en termes de mig termini) de cercar posar a prova la important resistència que presenta als màxims històrics, els 17,48 euros aconseguits al novembre de 2007.

Gràfic mensual - Elecnor

TUBACEX

Abans de res, aquest títol, que vam començar a recomanar (al març de 2016) quan llavors ens dibuixava una clara formació de volta en 'cap i espatlles' invertida ha complert amb escreix el nostre objectiu de pujada, els 3-3,10 euros. Dit això amb el que vam passar a quedar-nos en aquest moment és amb l'impecable canal alcista en què es troba encaixada la cotització des de fa una mica més d'un any. En la mesura que el títol no perfori l'important suport que presenta als 2,80 euros, no tindrem el menor senyal de debilitat i per tant no podem descartar que acabi posant a prova, en termes de mig i de llarg termini, els màxims de 2014 als 4,25 euros.

Gràfic diari - Tubacex

PROSEGUR

La companyia de serveis globals de seguretat s'ha quedat molt endarrerida durant els últims mesos i no s'ha reflectit en el preu de les importants pujades del mercat, si bé és cert que estem parlant d'un dels títols més alcistes de tot el mercat en termes de llarg termini. En principi, les caigudes fins als mínims de març (5,2) encaixen a la perfecció dins del que seria un suport a la 'cresta' de l'impuls alcista previ. Des d'aquí sembla voler reestructurar l'alça de nou i si fos capaç de saltar i confirmar per sobre de la resistència dels 6,13 euros podem remenar com a escenari més probable un atac als màxims històrics (6,67) amb una alta probabilitat, fins i tot, de deixar-los enrere.

Gràfic setmanal - Prosegur

Noticias relacionadas

contador