bitcoin bolsillo
PIXABAY

Va ser aquest dilluns quan Tesla va donar a conèixer que havia comprat 1.500 milions de dòlars en bitcoin per "tenir més flexibilitat per diversificar i maximitzar el rendiment del nostre efectiu", segons una presentació davant la SEC.

  • 64.137,96$
  • -4,29%
Análisis Técnico
S1
38755
S2
48885
R1
50000
R2
50000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El bitcoin s'està movent durant les últimes setmanes de manera força previsible, lògica. O almenys així ho diuen els gràfics. Va passar dels 20.000 fins als 42.000 dòlars en menys d'un mes i després va arribar una consolidació de nivells (fase de reacció) lògica i previsible que ha durat un mes. Ja sabeu, acció-fase de reacció. I l'últim senyal de compra la vam tenir aquest dilluns després de superar els màxims històrics (els 42.730 dòlars del futur) i aquest passa a ser ara suport. De manera que les caigudes dels últims dies encaixen a la perfecció dins del que seria un suport en forma de retrocés temporal cap als anteriors màxims. El més lògic és que des d'aquí tracti de reestructurar-se de nou a l'alça i donar continuïtat a la tendència alcista primària. Al cap i a la fi és un subjacent en pujada lliure absoluta.

I quant més pot pujar? Fins on vulgui, així de senzill. I ja sabem de què és capaç quan es posa a pujar. No serveixen de res els missatges que de vegades ens llancen alguns reguladors, analistes perquè ningú, absolutament ningú, sap en què acabarà la història. Cada vegada agafa més cos la possibilitat que el bitcoin finalment acabi sent una reserva de valor. Com ho va ser l'or durant molt de temps. I si és així, sembla que aquest tot just hauria començat a pujar. Segons el mètode de valoració (Stock-To-Flow) d'alguns prestigiosos analistes en la matèria aquest podria arribar als 100.000 dòlars de forma relativament senzilla. I superar-los també. Al cap i a la fi el bitcoin s'està comportant així des que va néixer. Després de cada 'halving' s'inicia un supercicle que dura una mica més d'un any i el segueix després dos anys i mig aprox. de caigudes (consolidació de nivells) per després reprendre la tendència alcista de fons, o primària. Cosa que pot acabar portant molt més amunt al llarg d'aquest any. El cas és que, tècnicament parlant, la tendència alcista de fons és impecable. Puja amb força, consolida i segueix pujant.

btcusd110221
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador