ep archivo   tarjetas aqua de bbva
BBVA - Archivo

Dijous passat els títols de BBVA marcaven un màxim en el nivell dels 6,12 euros i aquí es va frenar en sec. La cotització es va frenar, al cèntim, davant la important resistència dels 6,127 euros: el buit baixista de la sessió del 15 de novembre.

  • 10,09€
  • -1,13%
Análisis Técnico
S1
5.38
S2
6.127
R1
6.292
R2
6.292
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un ‘gap’ baixista és un espai que deixa el preu (un buit) que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, est ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Un buit baixista té connotacions de feblesa i automàticament aquest ‘gap’ es converteix en el ‘stop loss’ per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió, actuant com a resistència.

I això és el que tenim en BBVA, un imponent buit baixista en el nivell dels 6,127 euros. Buit que s'ha emplenat íntegrament però que no s'ha tancat o cosa que és el mateix anul·lada. Per a tancar-ho, activant un senyal de renovada fortalesa, necessitarem que el títol tanqui per sobre dels 6,127 euros. Mentre no el faci aquest 'gap' continuarà vigent. I en el molt curt termini, a més, tornem a tenir un altre buit baixista que ens va dibuixar el preu aquest dilluns en els 5,967 euros. Resumint i en nombres rodons BBVA té dues importants resistències en aquest moment: els 5,97 i els 6,13 euros.

bbva150222
Gráfico diario de BBVA

Noticias relacionadas

contador