ep gasolinera de repsol
Ricardo Rubio - Europa Press

Els títols de la nostra petroliera acaben d'anunciar els resultats del primer trimestre de 2020, i ho fan en terra de ningú. A mig camí entre la zona de suport dels set euros i la resistència dels nou.

  • 14,87€
  • 1,29%
Análisis Técnico
S1
5.90
S2
9
R1
9.60
R2
9.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El títol acaba de confessar-se davant el mercat i això vol dir que és probable que hi hagi sotragades i volatilitat a la sessió d'aquest dimarts. De moment, i en termes de molt curt termini, sembla que el títol ha posat proa a la important resistència que presenta a la regiço dels nou euros. Si fos capaç de tancar per damunt d'aquesta xifra, seria d'esperar que es dirigís cap al buit baixista setmanal dels 9,60 euros, que és on té la zona de control de més rellevància. I per baix, com a suport més immediat, els 7,10 euros. La veritat és que encara és aviat per a cantar victòria i poder afirmar que hem vist els mínims de la correcció, si bé és cert que crec que podria ser així.

En crisis anteriors, després d'enfonsaments similars i importants rebots contra tendència, els preus s'han acostat de nou a la zona de mínims, o molt a prop, per a després trencar a l'alça i construir figura de retorn. D'això se'n dedueix que tota potencial correcció que pugui acostar el títol a la zona de mínims anuals pot interpretar-se com una nova oportunitat per enfilar-se al tren de les compres.

rep050520
Gráfico semanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador